Home » Zieuwent » Wandelroute van Amsterdam tot Zieuwent geopend

Wandelroute van Amsterdam tot Zieuwent geopend

2229

ZIEUWENT – Op woensdag 19 juli 2023 was de officiële opening van de ‘Wandelroute van Amsterdam tot Zieuwent’. De opening vondplaats in het Achterhoekse Zieuwent. Wethouder Jos Hoenderboom van de gemeente Oost Gelre en Jos Kolkman van Zieuwents Belang hadden de eer hebben om de opening te verrichten.

Wandelliefhebbers kunnen zich verheugen, want de nieuwe route toegevoegd aan het groeiende aanbod van lange-afstandspaden. Na het succes van populaire routes zoals het Pieterpad, het Noaberpad en het Kustpad, presenteert zich nu de “Van A tot Z” route als een boeiende nieuwe optie voor avontuurlijke wandelaars.

De route, bestaande uit twaalf etappes, brengt wandelaars van het historische Amsterdam naar Zieuwent. Geïnteresseerden kunnen de gedetailleerde informatie en kaarten downloaden op de officiële website van de Van A tot Z route.

De wandelroute biedt een combinatie van eenvoudig te volgen wandelpaden en prachtige natuurlijke landschappen. Wandelaars zullen genieten van de afwisseling tussen het verkennen van nieuw Flevoland en het betoverende landschap van de Veluwe, voordat ze aankomen in de Achterhoek.

Om het wandelplezier nog verder te vergroten, heeft Abelleisure, een toonaangevende aanbieder van wandelapplicaties, de route ontwikkeld als een gratis te downloaden app voor mobiele telefoons. Met behulp van deze app hebben wandelaars altijd toegang tot de meest recente kaarten, routebeschrijvingen en handige tips om het maximale uit hun wandelervaring te halen. De app is te downloaden via de website van Abelleisure.