Nieuwe expositie Galerie Wij in Groenlo


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 januari 2018 tot en met 30 maart 2018. De eerstvolgende keer is op 23 februari 2018 13:30

  • Locatie: Galerie Wij
  • Toekomstige data:

GROENLO – Vanaf zaterdag 20 januari tot en met vrijdag 30 maart 2018 is er weer een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij.

De schilderijen zijn geschilderd met acryl op doek, acryl op plamuur en marmermeel en acryl op plamuur en bitumen. Verder zjin er foto’s met watervogels gemaakt in dierenpark De Halve Maan in Groenlo. De exposerende kunstenaars zijn: Barbara Pavinati, Thea Geelink, Gerry Kastein en Henirëtte van der Grinten. Met uitzondierng van de foto’s zijn alle schilderijen abstract.

Naast de elke 2,5 maand wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van sieraden, kleine beelden, klein houtwerk en kleine voorwerpen van Tiffanyglas. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen, waaronder olieverf. Verder is een klein hoekje ingericht met curiosa.

Bij Galerie Wij kunt u 2e hands kunstboeken kopen en kunstboeken, tegen een kleine vergoeding, lenen.

Verder kunt u bij ons terecht voor informatie over cursussen schilderen, tekenen etc. in de Achterhoek.

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij, Goudsmitstraat 1, 7141 AW Groenlo, telefoonnummer 0544-842147. De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 13:30 tot 17:00 uur.
    Geef een reactie.