Foto’s Buitenspeeldag


Gepubliceerd op

GROENLO – Net op het moment dat woensdag 19 juni de Buitenspeeldag van stat ging, viel het water met bakken tegelijk uit de lucht. Kinderen die al aanwezig waren zochten snel een schuilplek zodat ze na de stortbui snel gebruik konden van de vele aanwezige spelletjes. Lekker buiten spelen dat is het doel van de Buitenspeeldag.

Onder een zomers zonnetje werd de zesde en jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd door Prikkelz -in samenwerking met diverse verenigingen en bedrijven. Basisschoolkinderen konden volop spelen en sporten op de Maliebaan. Omdat het ook na de bui nog heerlijk warm was waren er ook kinderen die een sprong in de gracht maakte. Maar ook kon men onder andere kanovaren op de gracht, klimmen in touwen, springen over de tumblingbaan, voetballen in een bubbelbal en de top van de zeephelling bereiken. Tevens kon men er sporten beoefenen zoals volleyballen, voetballen en tennissen.

Voor de aller kleinsten was er een apart gedeelte; het Pindakaasplein. Daar konden ze zich laten schminken, spelen in de ballenbak en springen op een springkussen. Tevens kon er een ritje op een pony worden gemaakt

Bron: Streekgids.nl
Foto: Marcel Houwer


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.