Fietstunnel bij de Eschweg gaat open!

GROENLO – Noaber18 stelt alles in het werk om de fietstunnel bij de Eschweg in Groenlo, voorafgaand aan de weekendafsluiting, open te kunnen stellen voor fietsers. Mocht dit niet lukken dan creëren zij een fietsoversteek over de N18, zodat fietsers toch aan de andere kant van de N18 kunnen komen.

Van vrijdag 9 maart 19.00 uur tot en met maandag 12 maart 05.00 uur sluit Noaber18 de N18 in beide richtingen af vanaf de kruising met de N319 tot aan de Steinkampsweg (Eibergen). Tijdens de afsluiting wordt er gewerkt aan het asfalteren. Er komt een nieuwe toplaag asfalt. Ook vernieuwen zij de voegen van de viaducten over de N319. De kruising bij de Marhulzenweg wordt aangepast en is daardoor afgesloten. De aansluiting van de Marhulzenweg met de nieuwe N18 komt definitief te vervallen. De Marhulzenweg wordt na dit weekend ontsloten via de oude N18.

Voor het autoverkeer geldt een omleidingsroute. Deze route wordt met gele borden langs de weg aangegeven. Autoverkeer van Groenlo richting Zwillbrock/Vreden kan via de Eibergseweg en de aansluiting Laarberg rijden.
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.