Marianum Toneel speelt “Wie een kuil graaft”


Event agenda

    LICHTENVOORDE – De dagen worden kil, de nachten lang en donker, de wind waait guur door de straten… Hoogste tijd voor vampieren en nachtbrakers, geesten en mysteries. Marianum Toneel speelt dit seizoen Wie een kuil graaft, een vrije interpretatie van het klassieke Draculaverhaal van Bram Stoker. Marianum nodigt u van harte uit voor de bloedstollende uitvoeringen op 26 en 27 november in de aula van Marianum aan de Dr. Ariënsstraat 1 te Lichtenvoorde.

    Na de succesvolle uitvoeringen van De Dochters van de Keizer (2015) en totaaltheater Circus Mariani (2015) wagen we ons dit jaar aan een heuse klassieker in een nieuw jasje. De acteurs zijn samengesteld uit ervaren leerlingen en ook dit jaar weer enkele nieuwe talenten. Zij hebben zich bij de repetities van hun veelzijdige en angstaanjagende kanten laten zien en bereiden zich nu voor op twee mooie voorstellingen.

    Alles wat tijdens Wie een kuil graaft te zien en te horen is, wordt door leerlingen voorbereid en uitgevoerd: muziek, decors, kostuums, spel en dans. Zij zijn hiervoor met toestemming van ouders en teamleiders enkele dagen (26 oktober, 3 en 4, 12 en 13 november) vrijgesteld van lessen. Docenten nemen de groep tijdens deze dagen onder hun hoede.

    Scholengemeenschap Marianum nodigt u van harte uit om op donderdag 26 of vrijdag 27 november 2015 te komen kijken in de aula van Marianum aan de Dr. Ariënsstraat 1 te Lichtenvoorde naar Wie een kuil graaft. De uitvoeringen beginnen om 19.30 uur, toegangskaarten kosten € 5,- per stuk en zijn vanaf 9 november te koop tijdens de grote pauzes op beide vestigingen van Marianum. Ook op de avond zelf verkoopt Marianum kaartjes bij de entree maar… op=op.

    Wilt u kaarten reserveren, neem dan contact op met Marianum via toneel@marianum.nl.