Zomersluiting bibliotheek Groenlo


GROENLO – Gedurende de zomervakantie is de Bibliotheek Groenlo gesloten van maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus 2015. De inleverbus is in deze periode wel geopend.

Extra lange uitleentermijn
In de maanden juli en augustus worden alle bibliotheekboeken, maar ook de dvd’s, luisterboeken en tijdschriften voor zes weken uitgeleend. Lekker lang lenen dus!

Tijdens de sluitingsperiode van de Groenlose bibliotheek zijn de vestigingen Eibergen, Neede, Ruurlo, Lichtenvoorde en Winterswijk van de Bibliotheek Oost-Achterhoek wel geopend. U kunt gedurende de sluitingsweek in al deze vestigingen terecht om uw boeken in te leveren én om nieuwe te lenen.

VakantieBieb-app cadeautje Bibliotheek
Elk jaar bieden de Nederlandse bibliotheken alle Nederlanders in de zomervakantie een cadeautje aan. De VakantieBieb biedt voor het derde jaar een mooi aanbod van boeken, die u gratis op uw tablet of mobiel kunt zetten. In de VakantieBieb vindt u spannende boeken, romans, kinderboeken, taalgidsen en tijdschriften. Deze boeken en tijdschriften kunnen, als ze eenmaal in uw boekenkast staan, ook gelezen worden als u geen WiFi heeft.
De app is verkrijgbaar in de AppStore en de PlayStore en kan gratis gedownload worden.