26 april 2024
Home » Sport » 1e Thuiswedstrijd draait uit op een teleurstelling

1e Thuiswedstrijd draait uit op een teleurstelling

290

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Afgelopen zaterdag kwamen de heren van Livo op bezoek bij de V.V. Grol. Beide teams hadden hun 1e wedstrijd verloren. Grol trad aan zonder Lars, maar daarnaast was Randy weer terug gekeerd van een kuitblessure.
Grol begon slecht aan de wedstrijd en keek vlug tegen een ruime achterstand aan. Aan het einde van de set kwam Grol nog sterk terug, maar dit was te laat. Livo won de 1e set met 25-22. In de 2e set was het eigenlijk hetzelfde verhaal, echter rechtte Grol nu wel op tijd zijn rug en ging er met de set vandoor, 26-24.

Dit leek een voorbode om de wedstrijd om te draaien, maar helaas bleef dat bij lijken. Grol had deze middag niet de juiste winnaars mentaliteit om de wedstrijd te doen kantelen. De 3e en 4e set ging dan ook verdiend naar de mannen van Livo.

Grol moet er donderdag al weer staan, want dan wacht gastheer Aetos Arnhem op ons. Hopen dat we dan wel ons spel kunnen maken en we een overwinning kunnen boeken.