27 april 2024
Home » Sport » Calimero’s eten tigers op!!

Calimero’s eten tigers op!!

159

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

4-0 (25-21 / 25-5 / 25-16 / 25-14)

GROENLO – Tja, daar sta je dan de laatste wedstrijd van het seizoen. Reflex had een aantal blessures en duidelijk geen zin om naar Groenlo te komen. De wedstrijd moest van de bond op of voor zaterdag 23 april gespeeld worden. Als Reflex dan donderdag 14 april de wedstrijd nog wil verzetten wordt dat vrij lastig helemaal aangezien wij op dinsdagavond zelf niet compleet waren. Daarnaast spelen wij liever de laatste thuiswedstrijd gewoon in een volle sporthal op onze eigen tijd om naderhand het eindfeest in te luiden.

Dat de tigers zich niet konden gedragen bleek aan alles. Voor de wedstrijd werden er al foto’s geposted van bierdrinkende spelers en in de wedstrijd waren ze maar met één ding bezig……de wedstrijd verstoren!!

Grol was gelukkig duidelijk geïnstrueerd om daar niet aan mee te gaan doen. Reflex begon nog aardig en hadden 5 goede spelers in het veld staan + 1 naar eigen zeggen recreant (die overigens in menig team in de promotieklasse niet had misstaan als spelverdeler). Toen Reflex de 1e set moest laten gaan met 25-21 steeg hun onzin naar het toppunt. De 2e set lieten de Calimero’s (zoals Reflex ons denigrerend noemde in het verslag na de 1e wedstrijd) niets meer over van de ongeïnspireerde tigers, 25-5!

Het publiek begon zich inmiddels te roeren tegen het kampioensonwaardig spelende Reflex. Niet zozeer over het niveau dat ze op de mat legden, maar vooral over hun instelling en gezeur tegen scheidsrechter en publiek. De 3e en 4e set was nog een formaliteit met 25-16 en 25-14, waardoor 4-0 vrij snel op het wedstrijdformulier stond. In de 4e set namen we afscheid van Robert ten Bruin die naar 33 jaar in het 1e team volgend jaar zijn kunsten gaat vertonen in Grol h2

Door dit resultaat zijn we nog gestegen naar plek 7. Een plek die onze prognose aan het begin van het seizoen gehaald heeft.