26 april 2024
Home » Groenlo » Kampioenen bij GTC

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – We hebben het laatste competitieweekend gehad en hier zijn wisselende successen behaald. We kunnen weer enkele kampioenen huldigen.

Heren 4 is kampioen geworden nadat vorig jaar ook al de kampioensvlag werd gehesen, is het dit jaar weer raak. Ook werd mix 17+ eindelijk kampioen. Na jaren net niet, heel vaak 2de in de poule, is het dit jaar wel raak. Kampioenen gefeliciteerd!!

Dames 1 verlaat de Eredivisie met opgeheven hoofd Zaterdag 16 mei werd duidelijk dat handhaving in de Eredivisie er niet meer in zat voor dames 1.

De 6 dames uit het eerste team van de Groenlose tennisclub (Janine Langela, Maike klein Gunnewiek, Irma de Vries, Sanne Vergeer, Suzan Kaak en Jony van den Mosselaar) hebben 7 zaterdagen lang gestreden voor wat ze waard zijn, maar kwamen toch wat punten te kort om te handhaven. De dames hadden hoge verwachtingen van de Eredivisie. Toch werden ze niet van de baan geslagen en wisten ze flink wat weerstand te bieden.

De competitie werd afgelopen zaterdag 30 mei thuis aan De Blanckenborg afgesloten met een 2-4 tegen Shot uit Zeist. Hier werd tevens de sponsor van de mooie tenues voor zowel dames 1 als meisjes 1 – Toyota Kormelink – even in het zonnetje gezet! Ondanks degradatie kijken de dames terug op een geslaagde competitie en gaan ze volgend jaar gewoon weer knallen in de overgangsklasse.

Uitslagen weekend 30-05-2015

Heren Ruurlo 1 – Groenlo 1 2 – 4
Lobith 1 – Groenlo 2 5 – 1
Groenlo 3 vrij
Groenlo 4 – Paasberg 1 6 – 0
Groenlo 5 vrij

Dames
Groenlo 1 – Shot 1 2 – 4
Groenlo 2 – TC Zuid 6 – 0
Groenlo 3 – Duiven 3 0 – 6

Gemengd 17+
Altec 1 – Groenlo 1 2 – 3

Gemengd 35+
Groenlo 1 Vrij

Jeugdcompetitie Woensdag groen
jongens 1 6-0 verloren tegen tv Zuid

Woensdag groen meisjes 1 team 5-1 verloren van Zelhem

Woensdag groen meisjes 2 team Niet gespeeld (3 juni)

Zondag jeugd landelijk
meisjes 1 5-1 gewonnen van TC Seven Aeren

Zondag jeugd landelijk
meisjes 5-1 verloren van OLTC Ready uit Oldenzaal