26 april 2024
Home » Sport » VV Grol krijgt te weinig in Aalten

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Bovo – Grol 3-1 (13-25 / 25-20 / 25-20 / 25-23)

Grol moest midweeks op bezoek bij Bovo. Bovo staat momenteel 2e en verloor nog geen wedstrijd. Grol begon fel en de aaltenaren wisten zich geen raad met het goede spel van Grol. Grol had Bovo volledig in de tang en via 9-1 liep Grol gestaag uit naar 20-10 en haalde de set makkelijk met 25-13 binnen. Helaas was dit een heuse wake-up call voor Bovo.

In de 2e set liet Bovo zijn tanden zien en Grol was in het eerste gedeelte van deze set tandloos. Vooral door een goed serverende Gerben Pennings die in de stad woont en het wachten is tot hij zich eindelijk bij de Grollenaren integreert. In het 2e gedeelte kwam Grol nog sterk terug, maar kon niet meer in de buurt komen, 25-20.

In de 3e set liep Bovo weer direct uit, maar op 12-12 kwam Grol langszij en het was stuivertje wisselen tot 15-15. Toen maakte de scheidsrechter zichzelf echter heel belangrijk voor Bovo en van de 10 gespeelde punten vanaf dat moment kreeg Bovo er 5 terwijl deze voor Grol waren, hierdoor liep Bovo uit naar een voorsprong van 23-17 en dan wordt het heel lastig. Grol was de betere partij in deze set maar door arbitraal geblunder moesten we de set toch geheel onverdiend aan Bovo laten. In de 4e set speelde Bovo de set vakkundig uit, ondanks dat het nog lang gelijk op ging en Grol 3 matchpunten wegsloeg. Het 4e matchpunt voor Bovo werd echter door ons zelf benut, zodat Bovo opgelucht adem kon halen.

1 punt gepakt, maar dat hadden er zeker 2 of 3 moeten zijn. Dat je dan na de wedstrijd van de scheidsrechters hoort dat het hun 1e wedstrijd was en dat het allemaal wel heel erg (te) snel ging is natuurlijk verzachtend, alleen betekend dat natuurlijk niet dat ze 5x achter elkaar een punt voor Grol aan Bovo moeten geven. Volgende week tegen Volga thuis weer een nieuwe kans.