Home » Aalten » Heropening Albert Heijn Aalten na verbouwing

AALTEN – De Albert Heijn aan De Hoven 25 in Aalten is gisteren, dinsdag 5 september, na een ingrijpende verbouwing heropend. Wethouder Ted Kok van de gemeente Aalten verrichtte de officiële openingshandeling door een lint door te knippen.

De vernieuwde vestiging van Albert Heijn is in oppervlakte verdubbeld en is voorzien van het nieuwste concept van de supermarktketen. Hierbij wordt er meer aandacht gegeven aan verse producten en gemak voor de klant. Het assortiment in de winkel is verder uitgebreid. Klanten hebben nu de keuze uit veertien zelfscankassa’s voor het afrekenen van hun boodschappen.

Op het gebied van duurzaamheid heeft de supermarkt stappen gezet. Er is gekozen voor ledverlichting in de gehele winkel, er worden zonnepanelen op het dak geplaatst, en zowel gevels als daken zijn extra geïsoleerd. De winkel maakt niet langer gebruik van gas, wat resulteert in een significante energiebesparing.

Voor de tijdelijke sluiting op 12 augustus heeft Albert Heijn Aalten de resterende voorraad van verse en diepvriesproducten gedoneerd aan de lokale voedselbank.

Albert Heijn Aalten hanteert openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Naast de bestaande parkeergelegenheid aan De Hoven is er nu ook een ondergrondse parkeergarage beschikbaar voor klanten. Het parkeren op beide locaties is kosteloos.

Bron(nen) & Afbeelding(en)