Maak kennis met de muziekwereld bij Volharding


BORCULO – Muziekvereniging Volharding zal in januari 2018 opnieuw van start gaan met het Windkracht 6 project. De jeugd leert daarbij kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt. Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral  veel plezier gemaakt!

Het project dat Volharding  gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er een groots jeugdconcert worden gegeven in samenwerking met het leerlingenorkest,  jeugdmajorette, de harmonie en alle leerlingen van Volharding die muziekles hebben via het Segnocollectief.

De lessen starten op dinsdag 30 januari 2017 en zullen wekelijks iedere dinsdag gegeven worden in  muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg. Lestijden zijn van 15.30 uur tot 16.15 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick:  rosannesprick@hotmail.com. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: info@volhardingborculo.nl. Opgave is mogelijk t/m 26 januari 2017.

Kijk voor meer informatie over muziekvereniging Volharding ook op de website: www.volhardingborculo.nl