Home » Bredevoort » Schrijfworkshop autobiografisch schrijven

Schrijfworkshop autobiografisch schrijven

428

BREDEVOORT – Op zaterdag 1 oktober wordt er in Bredevoort weer een schrijfdag georganiseerd. Dit keer staat de workshopdag in het teken van autobiografisch schrijven.

Aanleiding kan zijn dat een mens vol verhalen zit naar aanleiding van een enerverend leven of dat iemand heel graag verhalen achterlaat voor kinderen en kleinkinderen. Het kan ook zijn dat iemand het boeiend vindt om, op grond van eigen herinneringen, een kort verhaal te leren schrijven. Enige affiniteit met schrijven is gewenst. Verder is iedereen vrij om eens te proberen wat schrijven kan betekenen voor hem of haarzelf.

De dag wordt gegeven in de ‘Muiswinkel’, Markt 6 te Bredevoort en is van 10.00- 16.00 uur. De kosten bedragen € 45 (excl. koffie/ thee en lunch).

Docent is Wies Kuyers, opgeleid als dramadocent en nu werkzaam als schrijfdocent en docent stemexpressie. Meer informatie: wieskuyers@hetnet.nl.

Aanmelden voor deze workshop kan via email; harry@boogiewoogie.nl of via post: Boogie Woogie – instituut voor kunst en cultuur –, t.a.v. Harry ten Brinke, Postbus 26, 7100 AA Winterswijk. Opgeven kan t/m maandag 26 september.