24 april 2024
Home » Gem. Bronckhorst » Zonnige Bedrijven in Bronckhorst

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

BRONCKHORST – Zonnige bedrijven van Agem is een programma om Achterhoekse bedrijven te adviseren over zonne-energie. Agem ontzorgt bedrijven en werkt een kant en klare businesscase uit waarin zichtbaar wordt óf en zo ja hoe interessant het is om van het dak een zonnedak te maken.

Informatief webinar
Om Bronckhorster ondernemers goed te informeren organiseert Agem twee verschillende webinars over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Een is speciaal gericht op de agrarische sector en de ander op de bedrijfssector.

  • Woensdag 14 juli 20.00 uur: Agrariërs Bronckhorst.
  • Woensdag 21 juli 20:00 uur: Bedrijfsleven Bronckhorst.

Aanmelden kan eenvoudig via www.zonnigebedrijven.nl.

Gratis quickscan
Het webinar informeert ondernemers over:

  • Wat houdt de gratis quickscan in die men kan ontvangen vanuit het programma Zonnige Bedrijven?
  • Hoe komt een ondernemer erachter of de stroom wel teruggeleverd kan worden op het elektriciteitsnet van Liander?
  • Wat komt er allemaal kijken bij het realiseren van een zonne-installatie op het dak.

Direct aanmelden voor Zonnige Bedrijven?
Het webinar helpt om een goede afweging te maken om mee te doen aan Zonnige Bedrijven. Ondernemers kunnen zich ook direct aanmelden voor zonnige bedrijven via: www.zonnigebedrijven.nl. Men krijgt dan een gratis quickscan en businesscasevergelijking. Deze laten de technische en financiële mogelijkheden zien voor zonnepanelen op eigen bedrijfsdak(en).

Stroomnet vol
Netcongestie, ofwel de verstopping op het stroomnet, speelt bij de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen een belangrijke rol. Agem is op de hoogte van de situatie en zoekt samen met Liander naar oplossingen om tóch zoveel mogelijk zon-op-dak te plaatsen. Juist bedrijven in congestiegebieden kunnen zich aanmelden voor Zonnige Bedrijven. Agem bekijkt samen met de agrariër en ondernemer naar wat er wél kan of op welke termijn er weer mogelijkheden zijn. Dit kan sneller zijn dan men denkt.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.zonnigebedrijven.nl