27 april 2024
Home » Dinxperlo » Grol beleeft sterke comeback tegen Dinxperlo in voetbalthriller

Grol beleeft sterke comeback tegen Dinxperlo in voetbalthriller

628

GROENLO / DINXPERLO – Op een koude zaterdagochtend, na een korte winterstop en enkele zaaltoernooien, hervatte Grol het voetbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen Dinxperlo. Ondanks de uitdagingen van een bevroren veld en temperaturen rond het vriespunt, was de inzet hoog voor deze eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Grol, vastberaden om een eerder verlies tegen Dinxperlo te overwinnen, miste twee sleutelspelers: de zieke Jur en de herstellende Björn. Echter, met Oskar als stand-in keeper, stond het team sterk.

De wedstrijd, die om 10 uur begon, kenmerkte zich door een sterke start van Grol. Bram opende de score in de achtste minuut en verdubbelde de voorsprong drie minuten later na een uitstekende actie van Dario. Dinxperlo liet zich echter niet kennen en kwam sterk terug, waarbij een behendige dribbel en een spectaculair afstandsschot de stand gelijk trokken naar 2-2 bij rust.

In de tweede helft, met een veld dat langzaam ontdooide, nam Dinxperlo snel de leiding met een 2-3 voorsprong. Grol herpakte zich met Huub die na een individuele actie de stand gelijktrok. Het team van Grol toonde veerkracht en speelde met hernieuwde energie, wat resulteerde in een reeks doelpunten die de stand naar 7-3 bracht.

Ondanks deze comfortabele voorsprong, toonde Dinxperlo veerkracht en bracht de stand terug tot 7-6, waardoor de laatste minuten van de wedstrijd bijzonder spannend werden. Dankzij enkele cruciale reddingen van Oskar en een sterke verdediging, slaagde Grol erin om de overwinning over de streep te trekken.

De coaches John en Barry prezen het team voor hun indrukwekkende spel en doorzettingsvermogen. Deze overwinning op zaterdag zet Grol sterk neer voor de tweede helft van het seizoen, een prestatie des te opmerkelijker gezien de afwezigheid van enkele sleutelspelers en de uitdagende weersomstandigheden.