30 april 2024
Home » Groenlo » Grol 1 en DZC ’68 delen de punten met 2-2

GROENLO – Op zaterdag 27 januari vond er een spannende voetbalwedstrijd plaats op sportpark Den Elshof in Groenlo, waarbij de supporters in groten getale aanwezig waren om hun favoriete teams aan te moedigen. De wedstrijd tussen S.v. Grol 1 en DZC ’68 1 beloofde een ware krachtmeting te worden.

In de 41e minuut van de wedstrijd brak DZC ’68 de ban met een snelle counter. De DZC-speler wist het net te vinden en zette zijn team op een 0 – 1 voorsprong. Grol probeerde te reageren, maar in de 53e minuut verloor Grol de bal opnieuw, waarna DZC genadeloos toesloeg en de voorsprong vergrootte naar 0 – 2.

De tijd tikte weg, maar in de 90e minuut gaf Grol niet op. Ze wisten nog een doelpunt te maken en brachten de spanning terug in de wedstrijd met een stand van 1 – 2. Een hoekschop in de 95e minuut bood een uitgelezen kans voor Grol, en Kaj Riteco kopte de bal met precisie het doel in. De score was nu 2 – 2. In de allerlaatste minuten van de wedstrijd kreeg Tycho Riteco een kans om Grol de overwinning te bezorgen, maar zijn schot ging naast het doel.

Met de 2 – 2 stand eindigde de wedstrijd en was het puntendeling tussen Grol en DZC een feit.