28 april 2024
Home » Groenlo » Grol JO10-1 sluit het jaar af met een overwinning op Neede JO10-1

Grol JO10-1 sluit het jaar af met een overwinning op Neede JO10-1

973

GROENLO / NEEDE – Op een frisse zaterdagmiddag, 16 december, sloot Grol JO10-1 het jaar sportief af met een winst tegen Neede JO10-1. In een spannende wedstrijd vol actie en doelpunten, won Grol met 9-7 in de Marveld Arena.

Snelle Start en Doelpuntenregen

Grol begon de wedstrijd sterk, met Huub die al in de eerste minuut de score opende. Neede reageerde snel en het stond 1-1 binnen drie minuten. Maar Grol, onverstoorbaar, nam meteen weer de leiding door Huub’s tweede doelpunt. Neede sloeg terug met een gelijkmaker voor een vroege 2-2 stand.

Sterke Organisatie en Teamwerk

Na een dynamische openingsfase nam Grol de controle over de wedstrijd. Twee ongelukkige eigen doelpunten door Neede en een aantal strategische zetten brachten Grol op een comfortabele 6-2 voorsprong. Echter, Neede wist het net te vinden net voor de rust en verkleinde de achterstand tot 6-4.

Een Wedstrijd van Twee Helften

Na de rust kwam Grol wat langzaam op gang, waardoor Neede de score kon terugbrengen tot 6-5. Het spel golfde heen en weer, maar Grol vond de weg naar het doel met Dario die de score opdreef naar 8-5. Neede gaf zich niet gewonnen en vocht terug tot 8-7, waardoor de spanning terugkeerde in de wedstrijd.

Beslissend Moment en Viering

In de laatste minuten was het Dario die, na een krachtige corner van Bram, de eindstand op 9-7 zette. Na een energetische wedstrijd en geen verdere doelpunten, vierde Grol een verdiende overwinning.

Als afsluiting van het jaar en de wedstrijd trakteerden coaches John, Niek en Barry het team op een zakje chips en wat te drinken. Het team van Grol JO10-1 kan terugkijken op een succesvolle eerste seizoenshelft, waarbij hoogte- en dieptepunten elkaar afwisselden. Nu kijken ze uit naar de feestdagen en de aankomende zaaltoernooien in het nieuwe jaar.