Home » Groenlo » Grol JO11-2 kampioen

GROENLO – Met een klinkende 8-0 overwinning op Eibergen heeft Grol JO11-2 het seizoen op glorieuze wijze afgesloten en zich tot kampioen gekroond. Na een eerder verloren kampioenschapswedstrijd stond er veel spanning op de schouders van de jonge spelers, maar dit keer wisten ze die druk uitstekend om te zetten in een dominante prestatie op het veld.

Van begin tot eind was Grol JO11-2 de sterkere ploeg. De verdediging hield de nul vast, terwijl de aanvallers bijna elke kans wisten te verzilveren. Het resultaat was een wedstrijd waarin de tegenstander weinig kans kreeg om zich te herstellen, en Grol JO11-2 hun superioriteit duidelijk liet zien.

De ontlading na het laatste fluitsignaal was enorm. Spelers, ouders en trainers vierden het kampioenschap uitbundig. De viering werd nog specialer doordat de voetbalvrienden van JO11-1 zich bij hen voegden, wat zorgde voor een fantastische sfeer en een onvergetelijk moment voor de jonge kampioenen.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.