Home » Groenlo » Grol JO11-4 kampioen

GROENLO – Grol JO11-4 heeft zaterdag op spectaculaire wijze het kampioenschap van het laatste deel van de competitie binnengesleept. Met een overtuigende 0-13 overwinning op Meddo JO11-1 en het verlies van concurrent UB51 JO11-4, wist het team met een punt meer en het beste doelsaldo de titel te veroveren.

Vanaf het begin lieten zij geen twijfel bestaan over hun kampioensambities. Met een solide verdediging en een flitsende aanval wisten zij keer op keer het net te vinden, wat resulteerde in een verpletterende 0-13 zege. De jongens van JO11-4 waren door het dolle heen en vierden hun onverwachte titel vol enthousiasme.

De afsluiting van het seizoen vond plaats in de kantine, waar de kampioenen genoten van een drankje en een patatje. Het werd een zeer geslaagd einde van een spannend en succesvol seizoen.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.