Home » Rockcafé Taste. ook bikertrefpunt en Toerstop

Rockcafé Taste. ook bikertrefpunt en Toerstop

231

GROENLO – Rockcafé Taste, in Groenlo, bestaat inmiddels al 7 jaar en staat bekend door de vele livemuziekoptredens en andere evenementen gerelateerd aan muziek. Roland en Marion wilden meer en zijn daarom naast het muziekcafé nu ook een trefpunt voor motorrijders en toer-rijders. “Dat alles past prima bij deze locatie en de sfeer van het café”, laten de uitbaters weten.

Roland en Marion hebben beiden gereden maar door de drukte van twee bedrijven kwamen ze daar niet meer aan toe. Toch voelen zich nog steeds verbonden met de motorwereld. Daarnaast spelen ze met hun bands nog regelmatig op bikertreffens en evenementen.

De omgeving rond Groenlo/Winterswijk leent zich voor ritten en de grens is zo bereikt, Duitsland ligt om de hoek en de mooie omgeving van de Achterhoek kent vele mooie wegen en plekjes.

“Een aanvulling voor bikers en op steenworp afstand van het mooie authentieke café is een motorcamping, Bij het Vuur in Zieuwent, van Jan en Corry. Beide bedrijven hebben dan ook veel contact met elkaar en steunen elkaar waar nodig. Bij motortrefpunt Rockcafé Taste kan men uitrusten onder het genot van een bak koffie, een drankje en wat te eten. Een kleine kaart (pannenkoeken, uitsmijters, soep van de dag) of een snackje. En, als aanvulling: om de hoek een kwalitatieve cafetaria waarvan de snacks ook op het terras van Taste mogen worden verorberd. In het seizoen zijn er ook diverse evenementen gerelateerd aan de motorwereld.
De bediening is vriendelijk, de muziek op aanvaardbaar niveau (alles met betrekking tot rock muziek van de jaren 70 tot nu) en de sfeer relaxed. Een prachtig café waar iedereen zich keer op keer thuis voelt. Daarnaast ademt het café muziek, je kijkt er je ogen uit”, aldus Roland en Marion.

Op 4 mei om 13:00 uur is de officiële opening. Deze middag wordt er nog geen eten geserveerd, wel wordt er gezorgd voor een hapje en er is livemuziek van ‘Duketown Slim’.

Rockcafe Taste blijft in de maanden september tot en met april muziekcafé en is het hele jaar geopend. In de maanden mei tot en met september is het ook een motortrefpunt.

Openingstijden mei tot en met september:
Donderdag 20:00 – 01:00
Vrijdag 15:00 – 02:00
Zaterdag 13:00 – 02:00
Zondag 13:00 – 01:00