Home » Groenlo » Tycho Riteco Voetballer van het Jaar tijdens seizoensafsluiting bij Grol

Tycho Riteco Voetballer van het Jaar tijdens seizoensafsluiting bij Grol

1710

GROENLO – Onder ideale weersomstandigheden heeft de Supportersclub van Grol afgelopen maandag het voetbalseizoen feestelijk afgesloten op het buitenterras van Sportcafé Den Elshof. De bijeenkomst, waarbij zowel recreanten- als selectie-elftallen aanwezig waren, stond in het teken van de prijsuitreikingen en het afscheid van hoofdtrainer Philip Agteres.

Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de titel ‘Voetballer van het Jaar’, die dit jaar gewonnen werd door Tycho Riteco. Hij liet topscorer Luc Berentsen en de afwezige Mark Hietland achter zich. Trainer Philip Agteres, die na dit seizoen de club verlaat, had de eer de prijs uit te reiken.

Ook werd er afscheid genomen van Philip Agteres als hoofdtrainer. Hij riep alle supporters op om de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Hulzense Boys massaal bij te wonen. Grol-voorzitter Stan Raben en penningmeester Tom Hoffman maakten van de gelegenheid gebruik om Ronald Westervoorde de titel ‘Verenigingsman van het Jaar’ toe te kennen voor zijn inzet voor het meiden- en damesvoetbal.

Andere onderscheidingen van de avond waren de ‘Super-Supporters’ titel voor Hans en Ineke van Halm, de ‘Senioren-Speler van het Jaar’ voor Ewald ‘Hakkie’ Brockotter, en de ‘Gouden Schoen’ die naar Sander Nijhoff ging. Milou Groot Kormelink nam de Zilveren Schoen in ontvangst.

Het team van het jaar was Grol 11, dat in hun eerste jaar direct kampioen werd in de 7e klasse reserve. Ook werd de ‘Super-Elf’ competitie gewonnen door Mart Willemsen en Dirk Wolters, wat de avond vol erkenningen prachtig afsloot.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.