Home » Bredevoort » Toegangsprijzen Bredevoort Schittert blijven ongewijzigd ondanks uitbreiding programma

Toegangsprijzen Bredevoort Schittert blijven ongewijzigd ondanks uitbreiding programma

1905

BREDEVOORT – Het jaarlijkse lichtevenement, Bredevoort Schittert, staat gepland voor vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september. Dit jaar richt het evenement zich op het thema van de jaren ‘90. Dertien bouwgroepen zullen lichtobjecten tonen en er is een debuut voor een kinderbouwgroep. Bezoekers kunnen tevens deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder muziekoptredens, koren, theater en straatvoedselopties. Daarnaast zullen jaren ’90 oldtimers tentoongesteld worden, en is er een speciale lichtprojectie op de maalderij van de molen Prins van Oranje.

Hoewel het evenement dit jaar uitgebreider is dan de voorgaande editie, heeft Bredevoort Schittert besloten de toegangsprijzen gelijk te houden. Voorzitter Tjitske Woordes vermeldt dat het doel van het evenement is om zowel jonge als oudere bezoekers te verwelkomen, zonder prijsverhoging. Drankprijzen blijven ook concurrerend, met een prijs van €2,85 voor een biertje. Bezoekers die enkel de muzikale optredens na het vuurwerk (startend om 22.00 uur) willen bijwonen, hebben geen toegangskaartje nodig.

Een van de hoogtepunten gedurende de drie avonden is een lichtprojectie door de Beeldjutters op de Bredevoortse graanmaalderij, een onderdeel van de molen Prins van Oranje. De projectie zal de gevel van de silo op een unieke manier verlichten, ondersteund door begeleidende muziek.

Voor gedetailleerde informatie en het volledige programma van Bredevoort Schittert kunt u terecht op: https://www.bredevoortschittert.nl/program/

Bron(nen) & Afbeelding(en)