Achterhoek Ambassadeurs werken samen voor de Achterhoek

DOETINCHEM – De nieuwe naam voor het Achterhoekse samenwerkingsverband is Achterhoek Ambassadeurs. Een naam die past bij iedereen die zich inzet voor deze samenwerking, of hij/zij nu lid is van de Achterhoek Raad, Achterhoek Board of een van de zes Thematafels, accounthouder, bestuurder of medewerker van Regio Achterhoek of deelnemer aan het inwonerpanel Achterhoek Spreekt.

Achterhoekvlag
De term ‘ambassadeur’ staat symbool voor inzet en nodigt uit tot meedoen: integraal en inclusief werken vormen immers de basis voor onze samenwerking en onze visie.

Met de korte, krachtige schrijfwijze 8RHK willen we onze daadkracht benadrukken. Het veelkleurige logo, met een knipoog naar de Achterhoekvlag, onderstreept de dynamiek en diversiteit van onze samenwerking.

De naam Achterhoek2030 komt dus te vervallen. De komende tijd wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd in alle communicatiemiddelen.

Nieuwe ‘Steck’ voor Achterhoek Ambassadeurs
U kunt ons vanaf nu vinden bij De Steck, Raadhuisstraat 25 in Doetinchem. De Steck is een broedplaats voor ondernemers, overheid en onderwijs. Precies de levendige ontmoetingsplek waar we als spin in het web van de vernieuwde samenwerking willen zitten.