Home » Lichtenvoorde » BonsenReuling introduceert juridische QuickScan

BonsenReuling introduceert juridische QuickScan

554

LICHTENVOORDE – In deze tijd van recessie, maar ook als het straks economisch beter gaat, is het voor ondernemers van cruciaal belang juridische risicos in kaart te brengen. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers hier vaak onvoldoende aandacht aan besteden.

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs ontwikkelde hiervoor een online QuickScan op www.bonsenreuling.nl. Deze gratis QuickScan brengt op een snelle en effectieve wijze in beeld of een onderneming juridisch voldoende sterk staat. Het is geen allesomvattend oordeel, maar toont wel de juridische verbeterpunten van een organisatie.

Te weinig aandacht voor juridische zaken kost ondernemers veel geld en kan zelfs de continuïteit van de onderneming bedreigen of privé aansprakelijkheid voor de bestuurder met zich meebrengen. Door een preventieve aanpak worden juridische problemen voorkomen en dit bespaart de ondernemer uiteindelijk veel tijd, geld en energie. Doordat wet- en regelgeving aan snelle veranderingen onderhevig is, blijft het maken van aanpassingen zowel in goede als slechte tijden noodzakelijk.