Duitse jazzband leidt jamsessie in de Koppelkerk

BREDEVOORT – Muziek kent geen grenzen: daarom staat de jazz jamsessie van zondag 9 april in de Koppelkerk onder leiding van de Duitze jazzband JaB (Jazz and Blues) uit Vreden. Muzikanten worden uitgenodigd mee te spelen tijdens de sessie, maar gewoon luisteren mag natuurlijk ook!

‘It don’t mean a thing – if it ain’t got that swing’ – onder dit motto van Duke Ellington speelt de jazzband JaB al meer dan twintig jaar mainstream jazz, swing, latin en blues, jazzrock en funk. Oorspronkelijk begonnen als trio is de band inmiddels uitgegroeid tot een sextet. De uitbreiding van de band heeft ervoor gezorgd dat er wat meer (jazz-)rock op het programma staat.

Zowel de band JaB als de jamsessie in het Boekencafé in de Koppelkerk kenmerken zich door een ongedwongen sfeer. Het gaat de muzikanten er vooral om met laagdrempelige, maar persoonlijk gearrangeerde muziek de toehoorders voor de buitengewoon bandbreedte van de jazz en blues te enthousiasmeren.

Klik voor meer informatie

Muzikanten kunnen het repertoire van de jamsessie opvragen via info@koppelkerk.nl  om zich alvast een beetje voor te bereiden. Toehoorders wacht een gezellige en muzikale zondagmiddag. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum en tijd: zondag 9 april van 16.00 tot 18.00 uur
Entree: vrije gift