Home » Regionaal » EHBO Vereniging LichtGroen eert jubilarissen

Foto: Fabian van den Mosselaar

LICHTENVOORDE – EHBO Vereniging LichtGroen eert jubilarissen tijdens jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Op donderdagavond 16 mei hield de EHBO Vereniging LichtGroen haar jaarlijkse algemene ledenvergadering in het EHBO-gebouw te Lichtenvoorde. Tijdens deze bijeenkomst werden diverse jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange inzet en toewijding aan de vereniging.

Ad interim voorzitter John Damman opende de vergadering met een terugblik op het afgelopen jaar, waarin de vereniging succesvol verschillende EHBO-cursussen aanbood en evenementen van hulpverleners heeft voorzien. Vervolgens werden zes leden in het zonnetje gezet. Mevrouw Sandra van Leeuwenkamp, mevrouw Anja Meuwszen en de heer Marco Oonk werden gehuldigd voor hun 25 jaar trouwe dienst. De heer Marcel Pillen werd gehuldigd voor 35 jaar lidmaatschap. Verder werden de heer René van den Mosselaar en mevrouw Ineke van de Hoven – Hooglugt, respectievelijk 40 en 45 jaar lidmaatschap – in het zonnetje gezet.

De avond werd afgesloten met een borrel, waar leden en jubilarissen samen proostten op een succesvol en veilig jaar voor de vereniging. De voorzitter sprak zijn dankbaarheid uit voor de inzet van alle leden en benadrukte het belang van EHBO in de gemeenschap.

De EHBO Vereniging LichtGroen kijkt uit naar een nieuw jaar vol leerzame activiteiten en hoopt meer mensen te kunnen enthousiasmeren voor het belang van eerste hulp.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.