Foto: PR |

Elf jubilarissen gehuldigd bij Muziekvereniging Excelsior

Deel dit bericht

WINTERSWIJK – Op zondagochtend 28 februari werd de eerste digitale Algemene Leden vergadering uit de historie van Muziekvereniging Excelsior gehouden. Tijdens de vergadering werd er teruggeblikt op het bewogen jaar 2020 en werd gesproken over de toekomstplannen voor 2021 en daarna. Zoals gebruikelijk werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet, echter vanwege de coronamaatregelen wel op aangepaste wijze.

Maar liefst elf jubilarissen zijn dit jaar verrast. Vanwege de huidige coronamaatregelen konden de jubilarissen helaas niet tijdens de Algemene Leden vergadering gehuldigd worden. Zij werden een week eerder als verrassing volledig coronaproof thuis bij de voordeur gehuldigd. Fleur ten Pas en Femke Blömer, beide majorettes, zijn vijf jaar lid van Excelsior. Daarnaast zijn Esmee Dreeyers, Merel Bentsink en Mariël ter Maat 12,5 jaar lid van de vereniging. Alfred Stemerdink, Ruud Nekkers, Wendy Mengerink en Linda Colenbrander zijn gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Tot slot zijn Gea Rauwerdink en Gert-Jan te Hietbrink beide al 40 jaar actief als lid van de vereniging.

Voorzitter Danny Oonk sprak persoonlijk zijn grote waardering uit voor de jubilarissen. De huldiging van alle jubilarissen is gefilmd en de beelden hiervan zijn tijdens de digitale Algemene Leden vergadering getoond. Zo werd er op een passende manier aandacht besteed aan het grote aantal jubilarissen van de muziekvereniging.