19 mei 2024
Home » Regionaal » Geven de versoepelingen van de coronamaatregelen de inwoners van Noord- en Oost-Gelderland meer lucht?

Geven de versoepelingen van de coronamaatregelen de inwoners van Noord- en Oost-Gelderland meer lucht?

235

Sinds 1 juni zijn veel coronamaatregelen versoepeld. Geeft dit mensen meer lucht? Hoe staat het met de angst en bezorgdheid onder de bevolking? Wordt de anderhalve meter nog goed nageleefd en zijn mensen met klachten bereid zich te laten testen? Gaat de vakantie nog door of blijven mensen thuis? GGD Noord- en Oost-Gelderland onderzoekt tijdens de derde coronapeiling onder andere het effect van de versoepeling van de coronamaatregelen. Deze peiling vindt plaats tussen 16 tot 23 juni.

Mogelijkheden voor gerichte hulp en ondersteuning
Het is belangrijk om zicht te hebben op gezondheid en welzijn van de inwoners. Maar ook om te weten wat de behoefte is aan hulp en ondersteuning. Zo kunnen de GGD en andere organisaties in de regio gericht ondersteuning bieden waar dat nodig is. Ook zijn de resultaten belangrijk om de  gemeenten te adviseren.

GGD roept inwoners op om mee te doen
Hoe meer mensen meedoen met het onderzoek, hoe beter het inzicht geeft. Daarom vragen we iedereen van 18 jaar en ouder uit de regio Noord- en Oost-Gelderland om de vragenlijst in te vullen.

Hier is de link naar de vragenlijst: https://surveys.enalyzer.com?pid=nak5b2m2


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!