Home » Aalten » Groots evenement ter ere van het 2e lustrum van LSAmusic Aalten

Groots evenement ter ere van het 2e lustrum van LSAmusic Aalten

4002

AALTEN – LSAmusic Aalten, bekend van de reeks hoogwaardige muziekconcerten voor serieuze muziekliefhebbers, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Om dit heugelijke jubileum te vieren, organiseert LSAmusic op zaterdagavond 2 september een groots openlucht-dubbelconcert bij Suzie’s Farm in Aalten. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle muziekliefhebbers uit de regio.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft LSAmusic Aalten een solide reputatie opgebouwd met haar wekelijkse concerten op de zondagmiddag, waarbij muziekliefhebbers konden genieten van zo’n acht concerten van hoog niveau. De concerten vonden plaats in de sfeervolle omgeving van Oerkroeg Schiller in Aalten en omvatten een gevarieerd aanbod van muziekstijlen, waaronder rock, blues, soul, funk, pop en af en toe een uitstapje richting jazz. De concerten werden steevast drukbezocht en gewaardeerd door het publiek, dat weet dat er elke keer weer topbands optreden.

Het 10-jarig jubileum wordt groots gevierd op 2 september met een speciaal openlucht-dubbelconcert bij Suzie’s Farm, gelegen aan de Loohuisweg 5 in Aalten. Het concert begint om 20.00 uur, maar de poorten van Suzie’s Farm gaan al om 19.30 uur open.

Het eerste deel van de avond wordt verzorgd door de veelgeprezen band Harlem Lake. Deze acht-koppige formatie, winnaar van de European Blues Award in 2022, zal het publiek trakteren op een bruisende show. Met hun unieke muzikale talent en dynamische performance belooft Harlem Lake het publiek mee te slepen in een onvergetelijke muzikale reis.

Het tweede deel van het concert wordt ingevuld door een regionale all-star band, onder leiding van niemand minder dan Meindert Bussink. Deze ervaren muzikant zal een veelheid aan pop- en rockcovers ten gehore brengen, zorgvuldig afgestemd op de smaak van de gemiddelde LSAmusic bezoeker.

Evenementdetails:
Datum: 2 september
Locatie: Suzie’s Farm, Loohuisweg 5, Aalten
Aanvang: 20.00 uur
Terrein open: 19.30 uur
Toegang: Gratis voor alle bezoekers

Voor meer informatie over het evenement en LSAmusic Aalten kunt u terecht op hun website: www.lsamusic-aalten.nl [icon name=”external-link-alt” style=”solid” class=”” unprefixed_class=””]