Home » Huntenpop en De Timp langer met elkaar in zee

Huntenpop en De Timp langer met elkaar in zee

695

ULFT/ZIEUWENT – De Timp is ook de komende drie jaar de evenementencateraar tijdens Huntenpop en de Hemelvaartsfeesten in Ulft. Het bedrijf uit Zieuwent en de organisatie onderhouden een duurzame relatie en bekrachtigden dat onlangs met een nieuw contract.

De Timp Evenementenservice is al sinds 2006 van de partij tijdens Huntenpop en geldt al langere tijd als partner voor de Hemelvaartsfeesten (Festivaart/Coverland). Het bedrijf verzorgt de coördinatie van de foodverstrekking. De gezamenlijke organisatie heeft veel vertrouwen in de Achterhoekse evenementencateraar. “De aanpak van De Timp spreekt ons geweldig aan. Ze doen wat ze beloven en leveren goede en eerlijke producten, vaak uit eigen streek”, verklaart Tonnie Schreur, verantwoordelijk voor de horeca tijdens Huntenpop en de Hemelvaartfeesten. Ook voorzitter Hajon Westerveld en penningmeester John Haverdil zijn enthousiast. “We kunnen van elkaar op aan. Daarmee bieden we continuïteit.” Luuk Domhof en Theo Winters van De Timp zoeken nadrukkelijk de verbinding met de regio. “We denken graag mee om evenementen op een hoger niveau te brengen. Heel pragmatisch, maar zonder poeha. Gewoon met de beentjes op de grond. We zijn blij dat we ook de komende drie jaar op deze mooie evenementen aan de slag mogen.”

De Timp kiest nadrukkelijk voor een duurzame route. Dat zie je terug in verschillende maatregelen die goed zijn voor het milieu, zoals de inzet van mobiele friet- en snackkramen die voorzien zijn van zonnepanelen en over opslagaccu’s beschikken. De GROENtainer, GROENwagen en STREEKbak (een klassieke Peugeot 403) zijn daar goede voorbeelden van. “We onderstrepen het belang en de uitstraling daarvan”, aldus de organisatoren van Huntenpop. “Verder is De Timp heel betrokken en geeft men veel nuttige input. Dat zorgt voor toegevoegde waarde.” Volgens de voorzitter hebben de partijen een grote wens. “Het streven is om volgend jaar een energieneutraal foodplein te realiseren met behulp van zonnepanelen en opslagaccu’s. Dat zou uniek in Nederland zijn.” Luuk Domhof ziet dat plan als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. “Daar werken we graag aan mee. Duurzaam ondernemen is niet alleen een goed verhaal, het is gewoon een kwestie van doen!”

De Hemelvaartsfeesten wordt de komende week gehouden en wel op 30 en 31 mei en 1 juni op het DRU Park in Ulft. Huntenpop (eveneens op het DRU Park in Ulft) staat op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op het programma.