21 mei 2024
Home » Regionaal » Dit jaar geen Nina-run.

WINTERSWIJK – Dit jaar geen Nina-run. “Stichting Nina is in 2012 opgericht omdat we na het overlijden van Nina middelen wilden inzamelen om de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen te ondersteunen. We wilden met de Stichting de slechte prognose voor deze kinderen bij een breder publiek bekend maken. Dit deden we onder andere door het organiseren van de NINA-run.

Deze run hebben we zes keer met heel veel voldoening georganiseerd. We zijn trots en dankbaar dat de NINA-run zo goed door iedereen is opgepakt. Zoveel bedrijven, vrijwilligers en deelnemers die ons altijd gesteund hebben. We hadden nooit kunnen dromen dat de NINA-run zo’n groot succes zou worden.

We hebben ons altijd erg welkom gevoeld bij OBS Stegeman. Helemaal vereerd waren we toen we gebruik mochten maken van de prachtige accommodatie van AV-Archeus. Toch hebben we als bestuur besloten om in 2018 geen NINA-run te organiseren. Dit was een moeilijke beslissing omdat we zeker niet willen stoppen met Stichting Nina”, aldus het bestuur.

“Door het jaar heen gaven andere activiteiten ons ook veel voldoening en daar willen we ons nu meer op gaan richten. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan het geven van presentaties op scholen en het inrichten van een Nina-tafel op beurzen of open dagen. Veel energie krijgen we zeker ook van acties die door anderen voor Stichting Nina georganiseerd worden. En niet te vergeten de spontane donaties en sponsoring die een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Stichting Nina.

Daarnaast hebben we veel zin in nieuwe acties. Als we je kunnen helpen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om jouw actie tot een succes te maken. Ook bij ons borrelen er al nieuwe ideeën. We hopen dat jullie ons allemaal blijven volgen en steunen om samen te zorgen dat kinderen zoals Nina in de toekomst wel een kans hebben”!

Voor meer informatie www.stichtingnina.nl


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!