Klootschieten in de Holterhoek

HOLTERHOEK – Onder prachtige weer omstandigheden met mooie zonnestralen, werd op zondagmiddag 17 februari 2019 de traditionele Holterhoekse klootschietwedstrijden gehouden.

Om twee uur gingen de eerste twee ploegen van start om tegen elkaar te strijden. Zes ploegen zijn van start gegaan, vanaf café Goede Hoop te Eibergen. In totaal schreven er 37 deelnemers in.

Team  1. werd de uiteindelijke winnaar. Het team bestond uit Rudi Geverinck, Jannie Geverinck, Janny Penterman, Robert Penterman, Wilfried Klumpers, Richard Overkamp en Marc Wielens.

Volgende week zaterdag avond zal het blijken of er goed genoeg is gediscussieerd over wie het  nieuwe prinsenpaar zal worden met de Holterhoekse carnaval. Vele namen zijn deze middag de revue gepasseerd, het blijft spannend wie het werkelijk zijn. Tot en met volgende week zaterdag avond tot de klok van 20.11, uur kan men nog denken en raden. Want dan moet het briefje ingeleverd zijn, met daarop de namen van het nieuwe prinsenpaar. De winnaar wint een diner bon.

Graag zien De Holtkleuvers iedereen tijdens deze spectaculaire carnavalsavond, de zaal is om 19.30 uur geopend.