21 mei 2024
Home » Regionaal » Maisdoolhof in de vorm van een schildpad

Maisdoolhof in de vorm van een schildpad

580

ZWILLBROCK(D) – Het maïslabyrint in Zwillbrock, net over de grens richting Vreden, heeft dit jaar de vorm van een schildpad. De laatste keer in 2020 had het labyrint in het maisveld bij de boerderij van de familie Beuting nog een route in de vorm van een vogel.

Het doolhof aan de Flamingotoute heeft naast het maisdoolhof diverse attractie. Zo kan er ook het zeer populaire ‘Boerengolf’ worden gespeeld. Is er speciaal voor groepen die willen barbecue’n een overkapping gebouwd waar je rustig kunnen genieten van al het lekkers. Ook is er een klimparcours en een grote speeltoren.

Het labyrint heeft elk jaar een andere figuur als route door het mais. Dit jaar is gekozen voor ‘de schildpad’. Wanneer men besluit door het doolhof te lopen krijgt je een formuliertje mee waarop antwoorden ingevuld kunnen worden. In het doolhof zijn een aantal plekken te vinden waar vragen worden gesteld.

Terwijl ouders iets kunnen gaan drinken kunnen kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Er is namelijk een speelschuur, springkussens, zand- en hooi labyrint, strandtent, outdoor tafelvoetbal, boerentuin, speelschip met grote glijbanen en twee kartbanen en zandberg.

Het ‘Doolhof aan de Flamingoroute’ is te vinden de eerste weg rechts na de forellenvijver achter Zwillbrock, als je vanaf Groenlo komt. Openingstijden zijn: woensdag t/m zondag 14.00 tot 19.00 uur, op maandag en dinsdag is het ‘kinderparadijs’ gesloten.

Voor meer informatie www.zwillbrockirrgarten.de


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!