Home » Regionaal » Tante Rikie viert ‘Sweet 65’ en eeuwig leiderschap

Tante Rikie viert ‘Sweet 65’ en eeuwig leiderschap

279

HENGELO(Gld) – Tante Rikie legt dit jaar haar werkzaamheden als interieurverzorgster neer en stort zich volledig op het organiseren van de Zwarte Cross. ‘De Zwarte Cross was toch altijd een ondergeschoven kindje en moest ik er noodgedwongen naast doen. Ik heb 40 jaar roofbouw op mijn lichaam en geest gepleegd, maar dat is nu afgelopen’, aldus de festivaldirectrice. Om de ‘Sweet 65’ van Rikie te vieren organiseert Feestfabriek AKG een defilé op 9 okober bij het kantoor van het bedrijf in Hengelo (Gld.).

De organisatie hoopt dat iedere Zwarte Crosser, Voederbietel, festivalganger, volgeling en bewonderaar van de gelegenheid gebruik maakt om Tante Rikie te feliciteren en een cadeau of ode te geven! Vanaf het balkon van haar kantoor verwelkomt ze vanaf 18:00 uur alle aanwezigen. Later mengt ze zich tussen haar onderdanen.

Tante Rikie kondigt middels dit perscommuniqué tevens haar eeuwige leiderschap over de Zwarte Cross af. ‘Mocht ik ooit naar de eeuwige festivalweides vertrekken dan zal ik nog steeds voort regeren. Stoppen is geen optie. Ik blief jullie in de gaten hollen!’, aldus Rikie. De festivaldirectrice hoopt deze door Kim Jong-il ingezette en omstreden leiderschapsstrategie wel een positieve en nuchtere Achterhoekse draai te geven.

“Sweet 65 Defilé”
9 Oktober 2014 – 18:00 uur
Parkeerterrein Feestfabriek
Zelhemseweg 20A Hengelo (Gld)