Home » Ruurlo » Bronkhorst High-Tech genomineerd voor OOM-Award 2019

Bronkhorst High-Tech genomineerd voor OOM-Award 2019

784

RUURLO – Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo is genomineerd voor de OOM-Award Gelderland 2019. De OOM-Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Bronkhorst High-Tech zijn ook Hewigo uit Winterswijk en L.M.B. Vorden in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 7 juni.

“We zijn ontzettend blij met deze nominatie”, zegt Training Officer Marcella Siemerink. “Het is een beloning voor onze inspanningen op het gebied van opleiden. Voor een technisch bedrijf als High-Tech is opleiden enorm belangrijk, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat doen we dus continu. Bijvoorbeeld met ruim 1.500 trainingen per jaar, zo’n 40 stagiairs van mbo en hbo en allerlei activiteiten als snuffelstages. Als wij niet zouden opleiden, dan zouden we stilstaan.”

Criteria nominatie
De nominaties voor de OOM-Award komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal BBL-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district. Bronkhorst High-Tech weet dus vrijdag 7 juni of de OOM-Award mee naar Ruurlo gaat.

Over de OOM-Award
De OOM-Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie.

Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.