29 april 2024
Home » Sport » Winst voor meiden Grol B1

HERWEN – Op zondag 3 december speelden de meiden van Grol B1 een uitwedstrijd tegen OBW in Herwen, op naar sporthal de Cluse. Voorafgaand wist het team dat ze de tweede plek konden veroveren op Angeren doordat zij hadden verloren op zaterdag. Dat was het doel!

Na een goed begin waarin Grol met 4-0 voor kwam te staan, moesten ze toch toestaan dat OBW bij rust terugkwam met 4 doelpunten. 7-4 in het voordeel van Grol op het scorebord. De meiden uit Groenlo legden de focus op de verdediging en dat ging erg goed. Maar met slechts twee wissels kostte dit wel veel energie.

De tweede helft stoomden ze door tot voorsprong van 15-9. De kracht achter het spel van het team uit Groenlo nam inmiddels af, waardoor OBW terug kwam tot 16-11. In de laatste 5 minuten scoorden zij nog 3 keer vanuit de hoek en een penalty tegen werd in eerste instantie goed gestopt, toch belandde deze daarna helaas alsnog in het net.

Gelukkig werd er ook aan eigen kant nog gescoord, waardoor het team de punten wist veilig te stellen. Met een 17-14 winst en een tweede plek in de competitie gingen de meiden tevreden naar huis. Aanstaande zondag speelt Grol B1 uit tegen Sani4all/Artemis’15.