Home » Zieuwent » Bijzondere ochtend bij Het Witte Paard: Verdieping in de Matthäus Passion

Bijzondere ochtend bij Het Witte Paard: Verdieping in de Matthäus Passion

729

ZIEUWENT – Op 17 maart om 11.00 uur nodigt Het Witte Paard in Zieuwent alle liefhebbers van de Matthäus Passion uit voor een bijzondere ochtend vol ontdekkingen. Onder leiding van dirigent Emile Engel belooft het een boeiende ontdekkingsreis te worden door de betoverende wereld van Johann Sebastian Bach’s meesterwerk.

In het verleden heeft Het Witte Paard al meerdere malen voor de uitvoering van de Matthäus Passion uitleg gegeven over dit muzikale meesterwerk. Dit jaar nemen ze het opnieuw op zich om de diepere lagen van de compositie te onthullen en de historische context ervan te verklaren.

De toegang tot deze bijzondere ochtend is gratis en wordt vergezeld met een kop koffie of thee. Emile Engel zal met zijn passie en toewijding de muzikale reis tot leven brengen, waardoor de aanwezigen een dieper begrip krijgen van de prachtige composities van Bach.

Na de uitleg krijgen de bezoekers de kans om vragen te stellen en te discussiëren met mede-muziekliefhebbers. Het belooft een unieke gelegenheid te worden om de magie van de Matthäus Passion te ervaren.

Voor diegenen die nog kaarten willen bemachtigen voor de daadwerkelijke uitvoering van de Matthäus Passion, kunnen terecht op de aangegeven link.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen