1 mei 2024
Home » Groenlo » DFS Arnhem E4 – HV Grol E2

GROENLO – Zondagmorgen 29 oktober om half negen vertrokken de meiden van de E2 richting Arnhem voor de vierde wedstrijd van het seizoen. Ze waren “iets” te vroeg aanwezig, 50 minuten voor aanvang van de wedstrijd, en hebben een goede warming-up gedaan. Met de overwinning van vorige week in het achterhoofd waren de meiden er klaar voor. De mascotte Jack was mee en heeft vanuit het doel de meiden aangemoedigd.

De eerste helft ging gelijk op. De teams waren aan elkaar gewaagd. De ruststand was 4-4. De tweede helft bleef het spannend. Grol heeft goed gewerkt en samengespeeld. De wedstrijd is gewonnen met 5-9. De meiden hebben het top gedaan!

De volgende wedstrijd speelt de E2 zondag 5 november thuis tegen Winterswijk, om 15.10 uur.