27 april 2024
Home » Groenlo » H.V. Grol Dames 1 te sterk voor Bornerbroek

H.V. Grol Dames 1 te sterk voor Bornerbroek

182

GROENLO – Afgelopen zondagmiddag stond er een thuiswedstrijd op het programma voor de dames van Grol 1, met als tegenstander Dames 1 van Bornerbroek. Op basis van de stand beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Het begin was voor beide teams stroef. Na enige tijd stond er een stand van 4-4 op het scorebord. De dames van Grol waren er op gebrand om de overwinning binnen te slepen. Ze wisten met mooie aanvallen uit te lopen naar 9-7. De dames bewogen mooi in de aanval en wisten elkaar makkelijk te vinden. Ruststand 12-7.

Vorige week gingen de dames van Grol ook met een voorsprong de rust in, maar die werd in de tweede helft helaas weggegeven.  De dames van Grol hadden dit onthouden en gingen goed van start. De dames liepen uit naar 18-9 door weer mooie aanvallen te spelen. Bornerbroek kreeg veel 7 meters mee en maakten nog een aantal doelpunten, maar de dames van Grol hielden goed hun hoofd koel en hielden de voorsprong. Eindstand 28-18.

De dames kregen complimenten van zowel de toeschouwers als van de coaches en kunnen trots zijn op het goede spel. Hopelijk kan dit worden doorgezet voor de komende wedstrijd: a.s. donderdagavond in Tubbergen tegen de dames van Vasse 1.