Beltrumsevlag maakt plaats voor Knunnekesvlag

GROENLO – Aan de Oude WInterswijkseweg in Groenlo wapperde tot zondagmiddag 12 februari bij de familie Reuvekamp de Beltrumsevlag. Leden van de BOF (Balls of Fire), de vrienden- en kegelclub van adjudant René hebben zondagmiddag deze Beltrumsevlag vervangen door de Knunnekesvlag.

“We hebben bewust de kleine vlag van de Knunnekes meegebracht”, vertelt Geert-Jan Stokkers aan de aanwezigen en specifiek Bennie Reuvekamp, terwijl hij de Beltrumsevlag laat zakken. “Maar als je deze een heel jaar laat hangen dan krijg je van ons de grote knunnekesvlag”, zegt Geert-Jan. De reactie van Bennie was snel en duidelijk. “Dat dacht ik toch neet”.

Bij het hijsen van de Knunnekesvlag, door Prins Harrie en adjudant René, werd er meteen één borreltje op gedronken. Met een beetje ‘(Grolse) wind’ wappert de Knunnekesvlag nu hoog in vlaggenmast van de familie Reuvekamp.

Bennie en Hedwig Reuvekamp, laatstgenoemde is de zus van adjudant René, nodigden de delegatie daarna uit voor het gebruikelijke goud/gele gernstennat.