Nieuwe expositie Galerie Wij in Groenlo


GROENLO – Van zaterdag 11 juli 2015 tot en met vrijdag 2 oktober 2015 is er weer een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij. Er zijn schilderijen gemaakt van acryl, olieverf, mixed media en spuit- en lakverf te bewonderen. Van Joke Lamberts, Jose Sanders, Greetje van Helden, Maria Krabben, Rianne IJzerdreef, Pieter van Eijck, Annie Koppelman en Theo Kaak. Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van exclusieve sieraden, viltobjecten, beelden, Tiffanyglas en glaskunst. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen. Verder is een klein hoekje ingericht met new age artikelen, mineralen en esoterische boeken.

Via Galerie Wij worden introductieworkshops vilten, schilderen, aquareleren, Tiffany en glasfusing aangeboden. De workshops zijn voor beginners. Tijdens de Introductieworkshop maakt u op een leuke manier kennis met een bepaalde discipline. Op het einde van de les heeft u een eenvoudig, maar zelf gemaakt stukje kunst in uw bezit. U kunt zelf in overleg met de kunstenaar een afspraak maken voor een workshop.

Bij Galerie Wij zijn inschrijfformulieren beschikbaar voor de kennismakingscursussen. U kunt zich ook inschrijven via de website van Galerie Wij. Voor nader informatie kunt u kijken op de site van Galerie Wij: www.galerie-wij.nl.

De nieuwe expositie is gratis te bezichtigen in Galerie Wij, Goudsmitstraat 1 in Groenlo.
De openingstijden zijn:
donderdag 13:30-17:00,
vrijdag 13:30-20:00 uur,
zaterdag 13:30-17:00 uur.