Oproep vrijwilligers Bevrijdingsvuurestafette 2019


Meld je nu aan om de ceremonies op 5 mei 2019 te helpen organiseren!

OOST GELRE/GROENLO – Op 5 mei 2018 is er voor het eerst een Bevrijdingsvuurestafette georganiseerd in de gemeente Oost Gelre. Dit evenement was een groot succes. Voor de organisatie van het evenement in 2019 is het 4 mei comité Groenlo op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Vanuit Wageningen haalden hardlopers uit Oost Gelre op Bevrijdingsdag 2018 het bevrijdingsvuur op. Er werd een ronde gemaakt langs alle kernen van de gemeente. Ook werd het Bevrijdingsorkest Oost Gelre opgericht. Op een aantal plekken zijn de lopers met indrukwekkende ceremonies ontvangen. De organisatie lag in handen van het 4 en 5 mei comité Lichtenvoorde.

In 2019 is de ontvangst in Groenlo!
Op 5 mei 2019 gaat het ontvangst in Groenlo plaatsvinden. Daarom is het 4 mei comité Groenlo naar voren gestapt om de organisatie in goede banen te leiden. Om dit te kunnen doen heeft het 4 mei comité Groenlo extra vrijwilligers nodig. Naast werkzaamheden in de voorbereiding zoeken zij ook nog mensen die op de dag zelf wat willen en kunnen betekenen.

Meer informatie of aanmelden
Wie belangstelling heeft, of meer informatie wil over eventuele vrijwilligerstaken, kan dit laten weten aan Maria Monasso van het 4 mei comité Groenlo. Maria is te bereiken op telefoonnummer (0544) 46 51 93 of per e-mail: mariamonasso@hotmail.com(link stuurt een e-mail).


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.