Tent Grolse kermis weer op de oude plek


Gepubliceerd op

GROENLO – “We hebben goed geluisterd naar de Grolse kermis bezoekers en dit jaar komt de tent weer te staan op de parkeerplaats aan de Maliebaan”, vertelt Marjolein Houwer, die de PR verzorgt voor de Grolse Kermis. Doordat de tent op de oude vertrouwde plek staat zijn de toiletten weer vanuit de tent bereikbaar.

De ingang van het kermisterrein bij de muziekkoepel komt aan de kant van school de Ni-je veste Wheme. “Dit doen wij zodat er weer een goede doorstroming komt naar de kermisattracties op parkeerplaats de Wheme. Vorig gaar zat namelijk de ingang van de kermisterrein aan de kant van de Eibergseweg/Maliebaan”, vertelde Marcel Oldenkotte, voorzitter van de Grolse Kermis.

De Grolse kermis munten zijn ook dit jaar alleen in te leveren op het kermisterrein en niet bij de horeca in de binnenstad. “Wij hebben een opening gezocht met de horeca om samen te werken met de munten. Maar deze week hebben wij te horen gekregen dat de horeca dit niet wil”, vertelde Marjolein Houwer.” Wij willen de munt van de horeca wel innemen naar dat wil de horeca dus niet”, verduidelijkte Marcel Oldenkotte. Munten die niet worden gebruikt op de Grolse Kermis kunnen na het Grolse feestje weer worden ingeleverd.

De kermis start op zaterdag 15 augustus om 14.00 uur met de ‘Kinderspelen’. Om 20.00 uur zal het Koningspaar met bootjes vanaf Welgelegen over de gracht naar de Maliebaan worden gevaren. Om 21.30 uur vind dan de officiële opening plaats in de tent waarna de verlichte bloemenpanelen zijn te bezichtigen op het feestterrein en de Wheme.  De muziek in tent komt zaterdag van ‘Fragment’.

Zondag 16 augustus begint de kermis met de jaarlijkse viswedstrijd voor de jeugd. Om 13.00 uur zal deze middag het Grols Spelspektakel plaatsvinden. S ’avonds is er feest in de tent met de PPM band en DJ Doubble B in de tent.

Maandag 17 augustus is het alweer de laatste kermisdag. Om 11.00 uur begint de ‘Volksspelen’. Na deze gebeurtenis zal s ‘middags om 14.30 uur in de tent muziek van de band Jet Set zijn en DJ Doubble B.

Voor het volledige programma www.grolsekermis.nl

 


2 gedachten over “Tent Grolse kermis weer op de oude plek”

  1. @betrokken Oh oh oH wat een jammer gedachte! Beetje verder kijken dan je neus lang is! Of zelf een event organiseren tijdens de kermis en dan eens kijken of je dat lukt in Groenlo met zoveel ego,s ipv bezoekersbelang Grolse bezoeker op eerste plaats zetten. Als horeca Groenlo, op aantal kroegen na, eens leert samenwerken……….ipv harder te gluren bij de buren of daar niet een dubbeltje meer binnenkomt……dan zouden beide partijen allang beter door een door kunnen. Samenwerken is erg moeilijk in Groenlo voor aantal oudgedienden, terwijl er een aantal horeca-ondernemers zijn die helemaal niet zo moeilijkdoen en er zo graag een feest voor de Grollenaar van willen maken…..maar alleen maar tegenwerking krijgen van een paar starre en narrow-minded ondernemers……erg erg jammer dat door het strondgooien van een antal horeca ondernemers de juist welwillende kroegen de dupe zijn……….en neem van mij aan, er zijn er echt een aantal die wel willen maar altijd worden tegengehouden door de rest!

  2. Kortzichtig van de Kermis Groenlo hebben geen oplossing gezocht met de horeca in Groenlo. En daarnaast begint het langzaam een feest te worden voor de vrijwillegers van het kermis comite zelf. Drinken alles zelf op met feestjes van hunzelf waardoor vuurwerk ook niet meer kan. Als ze echt een keer aan de grolsen hadden gedacht zouden ze is een keer wat minder drinken en meer bezig zijn met een feest maken voor iedereen en gewoon mee kunnen doen in het muntensysteem wat voor naar mijn mening ook zo werkt met de carnaval.

Reacties zijn gesloten.