Gratis workshop ZlimThuis in het Beleefhuis in Doetinchem

DOETINCHEM – Op woensdag 23 en dinsdag 29 maart as. organiseert Kruiswerk Achterhoek een gratis workshop ZlimThuis. Tijdens de workshop ontdekt u de mogelijkheden om uw (t)huis veilig en comfortabel te maken, voor nu en in de toekomst. Deze oplossingen kunt u allemaal zelf uitproberen in het Beleefhuis in ’t Brewinc in Doetinchem. Ook als familie of mantelzorger bent u van harte welkom!

Thuis blijven wonen met ZlimThuis
Met ZlimThuis bevordert Kruiswerk het levensloopbestendig wonen en voor wie dat nog een brug te ver is, comfortabel wonen. Tijdens de workshop neemt een zorgadviseur u mee in de (technische) oplossingen voor een veilig en comfortabel thuis. U start met een rondleiding door het Beleefhuis, waar u alle aanpassingen zelf kunt zien en uitproberen. Vervolgens wordt u uitgedaagd om na te denken over mogelijke aanpassingen in uw eigen woning, bijvoorbeeld uw badkamer, die eraan bijdragen dat u veilig thuis kunt blijven wonen. Ondertussen is er alle ruimte om vragen te stellen.

Gratis workshop voor leden
Kruiswerk organiseert regelmatig bijeenkomsten en workshops als deze om haar leden te informeren over de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de (zelf)zorg. Deelname aan deze initiatieven is kosteloos en exclusief voor leden, neem hiervoor uw ledenpas mee. Bent u nog geen lid van Kruiswerk? Dan kunt u voorafgaand aan de workshop lid worden bij één van de medewerkers.

Aanmelden
De workshops ZlimThuis vinden plaats op 23 maart, van 10:00 tot 12:00 uur, en op 29 maart van 17:00 tot 19:00 uur in het Beleefhuis op de tweede verdieping van ’t Brewinc in Doetinchem (IJsselkade 17). Kijk voor meer data en om u aan te melden op www.zlimthuis.nl of bel 0314 357 005. Aanmelden is verplicht.

    31total visits,1visits today    Bron: www.streekgids.nl - Heb je nieuws en/of tips.