Rondleiding met tuinbaas langs voorjaarsbloeiers landgoed Hackfort


VORDEN – Maarten Vos is tuinbaas op landgoed Hackfort. Op 17 april geeft hij twee speciale rondleidingen langs de mooiste plekjes waar de voorjaarsbloeiers kleur geven aan het parkbos. Wandel met hem mee langs de bloementapijten.

De rondleiding van ca. 1,5 km is zondag 17 april a.s. op twee tijdstippen: om 13:00 en om 15:00 uur. Deelname kost € 2,50 p.p. voor leden van Natuurmonumenten en € 4 p.p. voor niet-leden. Let op: Tickets zijn alleen vooraf en online te koop via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

Ga op 17 april mee met tuinbaas Maarten Vos en ontdek de voorjaarsbloeiers op het prachtige landgoed Hackfort. Maarten was nauw betrokken bij de aanleg van de tapijten van voorjaarsbloeiers. Enthousiast vertelt hij over de landschappelijke inrichting van Hackfort, de bijzondere planten die je er ziet en wat er allemaal komt kijken bij het onderhoud van het parkbos.

Stijlvol decor

Ga met Maarten mee en ontdek de bloementapijten van landgoed Hackfort! Geniet van de kleurenpracht van de stinzenplanten zoals narcissen, vingerhelmbloemen en kievitsbloemen. Beleef dit mooie Achterhoekse landgoed waar cultuur en natuur hand in hand gaan. De aanblik van de duizenden bloempjes tegen een stijlvol decor van kasteel, watermolen en koetshuis is indrukwekkend! Tip: Je kunt de rondleiding zelf combineren met een kopje koffie of broodje bij brasserie de Keuken van Hackfort, gevestigd in het voormalige koetshuis.

Meer activiteiten?
Kijk op http://www.natuurmonumenten.nl/activiteiten