Bovo Dames 1 zet stijgende lijn door!


AALTEN – Op een donderdagavond richting de sporthal voor een wedstrijd door de week, daar wennen we nog niet aan. Met wat spelers en een aantal tassen extra gingen we richting Arnhem. De studenten kwamen vanuit Nijmegen en er was al netjes geregeld dat zij hun spullen ook in Arnhem zouden hebben. Zo was iedereen op tijd aanwezig om aan deze late wedstrijd te beginnen.

Door ziekte moesten we creatief zijn en wat schuiven met de posities. In de voorbespreking werd duidelijk hoe we zouden spelen. En zo begonnen we vol enthousiasme aan de wedstrijd. In de passing was het even zoeken, maar door goed te communiceren konden we hiermee in de wedstrijd komen. Door onze eigen service konden we goed druk zetten op de dames van Arvevo. Deze servicedruk wisten we de hele wedstrijd vol te houden. Hierdoor konden we heerlijk ons spelletjes spelen. Langzaam gingen we wel iets achterover leunen. Maar door rustig ons spelletje te spelen maakte dat niet veel uit en zo wisten we de wedstrijd te winnen met 4-0. (14-25, 20-25, 21-25, 25-27)

Aankomende zaterdag mogen we weer tegen Arvevo spelen, nu tegen hun 1e damesteam. Geen wedstrijd om achterover te leunen, maar we zullen vol aan de bak moeten. 18.00uur in onze eigen Stationshal.