26 april 2024
Home » Groenlo » Fancy Fair VSVG

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 april a.s houden Vrienden van de SV Grol weer de traditionele voorjaars Fancy Fair in Sportcafe den Elshof. Op zaterdagmiddag wordt in de namiddag een start gemaakt om zodoende ook de oudere jeugdelftallen en de zaterdagteams in de gelegenheid te stellen ook mee te spelen. Het inzetten van enkele grotere prijzen behoort alsdan ook tot de mogelijkheden. Bij wijze van proef en voor het proberen werd er vorig jaar zelfs op vrijdagavond op bescheiden wijze proefgedraaid. Dit was boven verwachting een mooie proef. De VSVG probeert het nu dus ook op vrijdagavond (later in de avond) nog eens.

Op zondag wordt rond het middaguur begonnen met het clublied van de VSVG. ‘s Middags wordt de belangrijke wedstrijd Grol 1 tegen DCS Zevenaar gespeeld. Met de mooie nieuwe blauwe aankondigingsbanners zowel buiten als binnen op het Sportpark laat de VSVG weten dat ze er weer zijn in het belang van de gehele sv Grol. De VSVG hoopt dat de Grolsupporters en andere belangstellenden weer massaal zulllen bijdragen aan een geslaagd evenement met Super Sunday als hoofdmoot. Er wordt hoofdzakelijk gespeeld met het Flitslicht met de nu meer bekendere en populaire namen. Als grote hoofdprijzen kunnen worden genoemd een fiets, tv, pannensets, koelkast,sportrtartikelen, leren ballen, levensmiddelenpakketten en vleesschotels.

De VSVG bestaat al weer 28 jaar en kon destijds in het jubileumjaar 2015 bekend maken dat er sinds de oprichting al ruim € 100.000.- kon worden geschonken aan de sv Grol voor diverse mooie doeleinden.