Grol DMW1 tevreden ondanks verlies


Grol DMW 1 – Sani4all/Artemis ’15 DMW1 (7-15)

GROENLO – Daar waar in Duitsland de heren uit alle windstreken strijden om het wereldkampioenschap, streden de dames recreanten donderdag 24 januari thuis in Sporthal Den Elshof tegen Artemis uit Wehl.

Voor aanvang van de wedstrijd gingen de dames eerst op de foto met hun sponsor Bumatrac Machinery B.V. (dhr. en mevr. Buiël). Na alle plichtplegingen sprak coach Petra de dames toe om nog even te benadrukken dat ze voornamelijk een leuke pot moesten gaan handballen. Met die woorden gingen de dames van start. De eerste aanval voor Artemis was meteen raak en daar hadden onze dames in het gloednieuwe paarse tenue niet meteen antwoord op. Pas later in de wedstrijd wist Marieke middels een 7-meter er voor te zorgen dat Grol van de nul af kwam. Ook daarna werd de inzet van Grol niet altijd beloond met een doelpunt. Een mooie actie op de hoek van Evelien leverde een doelpunt. Marleen deed vanaf de hoek ook nog een duit in het zakje. En Norty kon vanaf de opbouw ook nog een keer het doel raken. Het zorgde echter niet voor een voorsprong.

Grol ging de tweede helft van start met een achterstand. Er werd goed samen gewerkt in de verdediging en Pien stond te keepen als een beest. Echter hadden de dames van Artemis meer kracht achter hun schoten zitten. Ook wisten ze slimmer te spelen. Ondanks dat de dames van Grol misschien dan wel te kort kwamen scoorden ze misschien wel de mooiste doelpunten van de wedstrijd. Al met al hebben de dames op donderdag een leuke pot gespeeld voor de goed gevulde tribune. Eentje waar ze ondanks het verlies best tevreden over mogen zijn.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.