HV Grol D B1 – Udi 1896 D B1


GROENLO – Afgelopen zondag stond de wedstrijd Grol – Udi 1896 op het programma.

In de eerste helft van de competitie verloor Grol maar net met 8-7. Dus dat betekende dat Grol voor revanche ging. Vanaf het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd, die heen en weer ging maar waarin weinig gescoord werd. Na 10 minuten spelen stond er dan ook nog maar een 0-1 score op het scorebord. Dit geeft wel aan dat het hier gaat om 2 zeer goed verdedigende teams ging, maar die ook moeite hebben om te scoren. Veel ballen werden overgegooid. Grol ging de rust in met een 4-3 achterstand.

Verdedigend zat het wel goed, maar aanvallend moest er meer bewogen worden waardoor er gaten zouden komen om te scoren. Waarin Grol normaal moeite heeft om de tweede helft te starten gingen ze er nu meteen vol tegenaan. Toch kwam Grol op een 4-7 achterstand. Door een positieve wedstrijdinstelling leek Grol echter vleugels te krijgen kregen en werd de 7-4 achterstand omgebogen naar een 8-7 voorsprong. Met nog 8 minuten op de klok moest Grol dit proberen vast te houden. Een hele opgave, maar de voorsprong werd uitgebreid naar 9-7. Dit gaf meer lucht.

Door goed keeperswerk kon Udi terugkomen tot 9-8. Grol speelde op inzet de wedstrijd uit; eindstand 9-8. Een resultaat om trots op te zijn!

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.