Kerkemeijer Gemini, maatje te groot voor VV Grol.


Gepubliceerd op

GROENLO – Zaterdag 8 december kwam Kerkemeijer Gemini H1 uit Borculo op bezoek in Groenlo om tegen H1 van Volleybalvereniging Grol aan te treden. Dit zijn altijd hele leuke wedstrijden en sportief gezien fijne tegenstanders. Zo ook zaterdag weer, ruimschoots op tijd zijn de gasten uit Borculo aanwezig om zich eerst met koffie van Rob goed voor te bereiden.

En dan de wedstrijd, deze stond voor Grol in het teken van blessurevrij doorkomen en proberen een gezellige sfeer te creëren en eventueel punten te pakken. Want met nog maar 4 eigen fitte speler en 1 half fitte speler te starten tegen de nummer 1 uit de promotieklas, en zelf nummer laatst zijnde, dan weet je vooraf al dat het heel moeilijk wordt. En dat was natuurlijk ook logisch. De setstanden 16-25, 17-25, 7-25 en 18-25 geven goed weer wat het krachtverschil tussen Grol en Gemini is, op dit moment.

VV Grol H1 maakt dit seizoen een lastig jaar mee. Inpassen van nieuwe spelverdeling, het vervangen van de libero. Verjonging die logisch is binnen het 1e van Grol, maakt dat er keihard gewerkt dient te worden om aan het eind van het seizoen handhaving in de promotieklasse te bewerkstelligen.

Voor gisteren geldt zeker dat er een compliment op zijn plaats is, voor Maurice, Peter, Robert en David. Na hun eigen wedstrijd bij het 2e, spelen ze gewoon nog mee bij het 1e , waarvoor dank.

Zaterdag was er voor H1 weinig eer te behalen. Maar a.s. zaterdag moeten we in Warnsveld eigenlijk de nodige puntjes mee naar Groenlo nemen om aansluiting te behouden bij de nummer 10. Dus alle support in Warnsveld is wenselijk.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.